“Pruik aan huis” is een initiatief van Maike van Grootel. Haar doel is om bij ieder met

een haarprobleem weer een lach op het gezicht

te toveren en hun zelfvertrouwen terug te geven.

Ook voor op maat gemaakte haarwerken en haarstukjes kunt u bij haar terecht.

Pruik_aan_huis_Logo.png

UW PRUIK OP MAAT GEMAAKT

 
 

Ons haar is één van de kenmerkende factoren die ons uiterlijk flink beïnvloeden. Uw kapsel is een reflectie van uw persoonlijkheid en geeft het gezicht de uitstraling dat het verdient.

Maar wat nu als uw haar uitvalt of helemaal niet (meer) groeit? Dat kan behoorlijk veel invloed hebben op uw zelfvertrouwen én zelfbeeld.

 

Maike van Pruik aan huis begrijpt als geen ander hoe belangrijk uw haar voor u is. Dankzij haar jarenlange ervaring als kapster en passie voor haar, heeft zij dit mooie concept kunnen ontwikkelen om ook ú te helpen met uw haarwensen.

 

Maike maakt uw haarwerk of haarstukje op maat zodat ook u weer met zelfvertrouwen in de spiegel kijkt.

Uw haarwensen zijn persoonlijk en anders dan die van ieder ander. Ook uw gezicht en hoofdvorm is uniek. Daarom maakt Pruik aan huis uw pruik volledig op maat zodat uw haarwerk perfect aansluit.

Een haarwerk op maat is natuurlijk ook mogelijk.

 

Wanneer u specifieke wensen hebt waaraan het haarwerk moet voldoen, kan ik deze helemaal op maat voor u maken.

Om het perfecte haarwerk voor u te ontwerpen, maakt Maike een mal van uw hoofdvorm. Op basis van de mal wordt het haarwerk geheel voor u op maat gemaakt in ieder gewenst model.
Het haarwerk lijkt precies op uw eigen haar.

 

Is uw haar niet volledig uitgevallen? Dan kan het haarwerk eenvoudig in uw eigen haar verwerkt worden door middel van klemmen of het kan permanent worden bevestigd.

Pruik_aan_huis_Logo.png

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Heeft u krullen? Of lang stijl haar? Of wenst u een chique kort kapsel? Pruik aan huis heeft ook voor u een geschikte oplossing.

Heeft u haaruitval door chemo, medicijnen, hormonen, littekens of gewoon dunner wordend haar?

 

Speciaal voor u heeft Pruik aan huis haarstukjes en haarbanden met haar. Of misschien wenst u liever een haarstuk op maat. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.

Pruik_aan_huis_Logo.png
Contact

Bedankt voor uw interesse. Ik neem spoedig contact met u op.

 
 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

LEVERTIJD & PASSEN

 

Maatwerk vereist aandacht en kost tijd. Het maken van een pruik of haarwerk is zeer nauwkeurig en ambachtelijk handwerk. De levertijd hiervan is ongeveer 13 weken. Wanneer u kiest voor één van de modellen is de levertijd enkele werkdagen.
 

Wanneer het gekozen haarwerk binnen is, maken we een afspraak om het te passen en in het gewenste model te brengen tot u helemaal tevreden bent met het eindresultaat. U krijgt uiteraard uitgebreid advies en informatie over het onderhoud, de reiniging en bijbehorende verzorgingsmiddelen.

Ik garandeer deskundig advies, hoge kwaliteitsproducten en uitstekende service voor een eerlijke prijs.

 

Het kan ook zijn dat u alvast een haarwerk wilt uitkiezen maar dat u nog niet weet wanneer u dit precies nodig heeft. Dit is voor Pruik aan huis geen enkel probleem. Wij kunnen het door u gekozen model 6 tot 8 weken kosteloos voor u reserveren.

KOSTEN & GARANTIE

 

Vergoedingen

De kosten van een haarwerk zijn afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte materialen. Ik informeer u graag over de mogelijke vergoedingen van zorgverzekeraars. Pruik aan huis heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst. Afhankelijk van de zorgverzekeraar kan ik voor u ook de declaratieafhandeling met uw zorgverzekeraar verzorgen.

Garantie

Pruik aan huis geeft zes maanden garantie op de geleverde pruiken en haarwerken. Deze garantie is van toepassing op fabrieks- en materiaalfouten en niet juist uitgevoerde opdrachten, ter beoordeling van Pruik aan huis. De garantie gaat in op de datum van afname.

Klachtenregeling

Pruik aan huis zal er alles aan doen om uw klacht samen met u op te lossen. Wanneer de klacht niet naar tevredenheid kan worden opgelost of wanneer de klacht door Pruik aan huis wordt afgewezen, is het mogelijk met een klachtenprocedure de klacht neer te leggen bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken (SGC). Op uw verzoek overleggen we dan de door Pruik aan huis gehanteerde garantieregels.

EXTRA PRODUCTEN

 

Hoofdbedekkingen

Wanneer u (tijdelijk) geen pruik of haarwerk wilt dragen, is een comfortabele hoofdbedekking wellicht een goed alternatief. Pruik aan huis kan u een assortiment van bijvoorbeeld mutsjes, haarbanden, shawls en hoofddoeken aanbieden. Uiteraard gemaakt van zachte materialen en voor ieder wat wils! Samen bekijken we wat de beste oplossing voor u is.

Cosmetica - wenkbrauwen

Wenkbrauwen geven uitdrukking aan het gezicht en zijn daarom heel belangrijk. Maar zoals u weet, kunnen naast het hoofdhaar ook de haartjes van uw wenkbrauwen uitvallen. Pruik aan huis heeft daarom ook wenkbrauwpoeder in het assortiment. Door middel van een sjabloon wordt de wenkbrauwpoeder ingekleurd, waardoor u een perfecte uitdrukking krijgt voorzien van een natuurlijke look.

 
pruik-verzorgings-producten.jpg
 

Shampoo & conditioner

Elk haarwerk vraagt om een andere aanpak. Het is daarom van belang om je haarwerk goed te (laten) onderhouden met professionele producten. Voor het optimale resultaat adviseer ik u graag over de producten die hiervoor nodig en beschikbaar zijn.

NAZORG

Tot slot kan Pruik aan huis ook, tegen een kleine vergoeding, nazorg bieden. Deze nazorg bestaat uit adviezen, verzorging, herstel en aanpassingswerkzaamheden, waarbij ik ruimschoots aandacht besteed aan de verzorging en styling van uw haarwerk. Wanneer uw haar weer gaat groeien, is het belangrijk om dit te blijven onderhouden. Door de juiste begeleiding en nazorg, blijft uw haarwerk veel langer in top conditie.

anko.jpg