Our top models

 

“Heeft u last van haaruitval als gevolg van chemotherapie, ongewenste kaalheid of andere haaraandoeningen die uw zelfbeeld negatief beïnvloeden? Pruik aan huis heeft ook voor úw haarprobleem een op maat gemaakte oplossing”.

HAAROPLOSSINGEN IN COMBINATIE MET PERSOONLIJKE AANDACHT

WAAR STAAT PRUIK AAN HUIS VOOR?

Pruik aan huis is een dienstverlenende haarspecialist voor mensen met haaraandoeningen of haaruitval als gevolg van Alopecia, chemotherapie of bestraling. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen.

MISSIE
Heel simpel gezegd is de missie van Pruik aan huis om bij zoveel mogelijk mensen met haaraandoeningen en haaruitval weer een lach op het gezicht te toveren. Zich weer mooi laten voelen en het zelfvertrouwen weer terug te geven.

Maike ervaarde in haar werk als kapster dat veel van haar klanten met haarproblemen er moeite mee hadden om de stap te zetten naar een specialist in pruiken en haarwerken. Vanuit de behoefte van haar klanten en haar passie voor haar vak kwam zij op het idee om een service aan te bieden waar haar klanten zich veilig en comfortabel voelen.

Maike schoolde zich om tot gespecialiseerd en gecertificeerd haarwerkspecialist en zo ontstond Pruik aan huis.

Maike is integer en de privacy van haar klanten staat op nummer één; dit is de reden dat Maike onder andere geen reclame op haar auto heeft. Maike is een mensen-mens, hecht veel waarde aan persoonlijk contact en werkt net zolang door tot haar klant tevreden is.

HET GEZICHT ACHTER PRUIK AAN HUIS

“Pruik aan huis” is een initiatief van kapster Maike van Grootel. Haar doel is om bij ieder met een haarprobleem weer een lach op het gezicht te toveren en hun zelfvertrouwen terug te geven. 

Voor mooie op maat gemaakte haarwerken en haarstukjes kunt u bij haar terecht.

 
Pruik_aan_huis_Logo.png

WAAROM PRUIK AAN HUIS?


Pruik aan huis is een eenmanszaak, u kunt er dus op vertrouwen dat u altijd contact heeft met Maike zelf.

Pruik aan huis is ANKO gecertificeerd.

Pruik aan huis is aangesloten bij alle zorgverzekeraars.


Hoge kwaliteitsproducten.


Service aan huis zonder extra kosten.

Binnen 5 werkdagen een intake gesprek, deze is geheel gratis en vrijblijvend. 

 

WERKWIJZE

In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en maak ik een analyse van uw haarprobleem. Vervolgens gaan wij samen op zoek naar de beste oplossing dat perfect aansluit bij uw gezicht.

Tijdens onze eerste ontmoeting neem ik aan de hand van een foto of een plaatje van het gewenste kapsel ongeveer 10 modellen mee in diverse kleuren waaruit u een eerste keuze kunt maken. Mocht u toch een ander model of een andere kleur wensen dan kan ik u binnen enkele dagen een ander confectie haarwerk aanbieden.

Uw haarwerk wordt gemaakt van echt haar of van synthetisch haar. Synthetisch haar blijft langer in model en is dus onderhoudsvriendelijk. Echt haar blijft langer mooi en kunt u verven en/of föhnen.

 

Door middel van de juiste kniptechnieken zorg ik ervoor dat uw haarwerk feilloos aansluit op uw eigen haar. U kunt het ook gewoon in model brengen met gel en haarlak. Kortom, alles wat u normaal gewend bent om te doen, kan ook met uw haarwerk.

 

LOCATIES

De naam zegt het al, Pruik aan huis komt ook bij u thuis.

Maar ook in het ziekenhuis of verzorgingstehuis. Waar u ook bent, Pruik aan huis is tot uw dienst. Zo zijn de diensten van Pruik aan huis voor iedereen toegankelijk en kunnen steeds meer mensen genieten van een mooi kapsel.


U kunt ook terecht in de salon van Pruik aan huis. De salon is gevestigd in Noordwijkerhout aan de Nolenslaan. U bent van harte welkom!

Om de privacy van al mijn klanten te waarborgen werk ik uitsluitend op afspraak.

Contact

Bedankt voor uw interesse. Ik neem spoedig contact met u op.